group-ekb-cave-v9-3640x2560-10-09-2019

BEZOEK ONZE UNIEKE ZANDSTENEN KALTBACH GROT

Een echt wonder der natuur - meer dan 22 miljoen jaar geleden vormden water en ijs de Kaltbach Grot. Bij toeval ontdekte kaasmakers uit de regio in 1953 dat de unieke kenmerken van de grot de kaas laten rijpen op een manier die wereldwijd uniek is.

BELEEF DE KALTBACH GROT VIRTUEEL

Welkom bij de virtuele rondleiding in de beroemde KALTBACH zandsteengrot! Ontdek vanuit uw luie stoel het unieke grottenstelsel waarin onze KALTBACH kaasspecialiteiten worden gerijpt en verfijnd.

Noodzakelijke cookies nodig

Accepteer de juiste cookie-categorie om deze inhoud te bekijken

group-ekb-cave-v10-2590x1727-10-09-2019
LIVE RONDLEIDING IN DE GROT

U kunt het unieke karakter van de KALTBACH Kaasaffinage live beleven tijdens een bezoek aan onze grot. In ons moderne bezoekerscentrum kunt u een verbazingwekkende rondleiding door onze Grot maken, onze producten proeven en in onze KALTBACH-shop verschillende specialiteiten proeven. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten!

Ontdek meer over KALTBACH

group-ekb-feeling-v1-2560x3840-10-09-2019
#KALTBACH DE KUNST VAN KAAS AFFINEREN UIT DE EERSTE HAND

In het unieke klimaat van onze KALTBACH Grot ontstaan meesterwerken door vakmanschap. Ons verfijningsproces is een uniek samenspel tussen mens en natuur. De KALTBACH grotmeesters verzorgen, voelen, keren en controleren de kazen met veel oog voor detail, tot ze de perfecte rijpingstijd hebben bereikt - zo krijgen ze hun uitzonderlijke smaak.

kb-sortiment-de_stage_1456x970
#KALTBACH ONZE GROTGERIJPTE MEESTERWERKEN

Ontdek ons assortiment gerijpte en verfijnde kaasspecialiteiten: van nootachtig en pittig tot zacht en romig, wij hebben de juiste kaas voor elke smaak.

Kaltbach-Rezepte-20211111
#KALTBACH KALTBACH RECEPTEN

Kaas is meer dan alleen fondue en raclette - laat u inspireren door onze recepten met KALTBACH kaas. We hebben klassiekers opnieuw geïnterpreteerd en seizoensgebonden ingrediënten op een verrassende manier gecombineerd. De recepten zijn een schot in de roos en hebben maar weinig ingrediënten nodig. Omdat ze gemakkelijk te bereiden zijn, kunt u ontspannen koken en heeft u meer tijd om van het eindresultaat te genieten. Bereid in een handomdraai een heerlijk menu en verras uw gasten met onze KALTBACH kazen. Wij wensen u veel plezier bij het uitproberen - smakelijk eten!