KALTBACH laatu

KALTBACHIN SALAISUUS

Hiekkakiviluolamme sijaitsee pienessä sveitsiläiskylässä kukkuloiden ja tuoksuvien niittyjen keskellä. Täällä parhaista juustoista tulee KALTBACH-juustoja. Mitä siihen tarvitaan? Rauhallinen ympäristö, rakastavaa huolenpitoa ja KALTBACH-luolamme ainutlaatuinen ja luonnollinen ilmasto.

KALTBACHIN hiekkakiviluolassa on parhaat mahdolliset olosuhteet juuston kypsyttämiselle, joten juustot saavuttavat useiden kuukausien jälkeen täydellisen kypsyysasteen ja maun sekä tummanruskean kuoren. Tätä prosessia kutsutaan luolakypsyttämiseksi.

Vain parhaat juustokiekot valituista meijereistä valitaan luolakypsytykseen, jonka aikana luolamestarimme käsittelevät niitä huolellisesti - kunnes jokaisesta juustosta tulee aito kulinaarinen mestariteos. 

Salainen tekniikka

KYPSYTYS KALTBACH-LUOLASSA

KALTBACH-luolassa on täydelliset olosuhteet juuston kypsytykseen. Kostea mineraali-ilmasto 15 metriä hiekkakivipinnan alapuolella ja tasainen lämpötila luovat parhaat mahdolliset olot kypsymisprosessille. Nämä ilmasto-olot antavat juustoillemme niille ominaisen aromin ja koostumukssen sekä rustiikkisen tummanruskean kuoren, josta KALTBACH-juustot tunnetaan.

Maîtres-KALTBACH eli KALTBACH-luolamestarit ovat juustonvalmistuksen asiantuntijoita. He varmistavat, että kypsymisprosessin olosuhteet ovat parhaat mahdolliset, ja huolehtivat jokaisesta juustosta harjaamalla, suolaamalla ja kääntämällä. He ovat loputtoman innostuneita ja kärsivällisiä. Kaikki viinit eivät parane säilytyksessä, ja sama pätee juustoihin: on tärkeää luottaa vaistoonsa, kun juustoja valitaan luolakypsytykseen ja kun päätetään, miten ja milloin niistä huolehditaan kypsymisprosessin aikana.

Tätä tunnetta ei voi opettaa, vaan se kehittyy vuosien käytännön työn kautta. Luolakypsytyksen taitomme on salaisuus, jota ei ole koskaan kirjoitettu ylös, vaan tieto on kulkeutunut luolamestarilta luolamestarille ja sukupolvelta toiselle yli 20 vuotta.


TUTUSTU LUOLAAN

Ensiluokkaista, palkittua juustoa

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

KALTBACH tarkoittaa ainutlaatuista juustoelämystä. Luolassamme kypsytetään vain parhaita juustoja, kunnes ne ovat täydellisiä. Jotta juustoon voi kehittyä sen ainutlaatuinen maku, tarvitaan aikaa, sopiva ilmasto ja tarkkaa huolenpitoa. Tämä on ainoa tapa saavuttaa sellainen maku, joka ansaitsee KALTBACH-merkin.

 

Olemme todella ylpeitä ensinluokkaisista juustoistamme, kuten klassisista KALTBACH Le Gruyère AOP ja KALTBACH Emmentaler AOP -juustoista; uniikeista luomuksista, kuten KALTBACH Extra Tasty ja KALTBACH Creamy & Tasty -juustoista; sekä KALTBACH Raclette ja KALTBACH Fondue -kausituotteistamme.


Tuotevalikoima

Vieraile luonamme

KALTBACHIN VIERAILUKESKUS

Moderni vierailukeskuksemme on suoraan yhteydessä KALTBACH-luoliin. Siellä voit tutustua herkullisten erikoisuuksien maailmaan ja saat tietää, miten herkkumme valmistetaan. Voit valita mieleisesi juustoherkun viisimetriseltä palvelutiskiltä ja tutustua uusiin tuotteisiin. Tule käymään luonamme. Odotamme innolla tapaamista!


OTA YHTEYTTÄ