KALTBACH Kvalitet

KALTBACH Hemmeligheden

Vores sandstensgrotte ligger i en lille by i Schweiz, godt beskyttet mellem langstrakte bakker og velduftende enge. Her bliver de bedste oste til KALTBACH oste. Ostene har brug for fred og ro, kærlig opmærksomhed, og det unikke, naturlige klima i vores KALTBACH grotte.

KALTBACH sandstensgrotte mødes vores oste med de optimale modningsforhold. Efter adskillige måneder opnår de det perfekte modningspunkt og udvikler deres unikke egenskaber og mørkebrune kanter. Denne proces kaldes grotteraffinement. 

Vi bruger kun de bedste oste fra udvalgte mejerier. Disse oste lagres i vores sandstensgrotte, hvor de raffineres af vores grottemestre, indtil de hver især bliver til ægte kulinariske mesterværker. 

En hemmelig teknik

RAFFINERING I KALTBACH GROTTEN

KALTBACH grotten byder på de perfekte forhold til raffinering af oste. Det fugtige, mineralfulde klima ligger 15 m under sandstensoverfladen. Den konstante temperatur byder på de perfekte forhold til modningsprocessen. Klimaet giver osten dens uforlignelige og unikke aroma og tekstur samt dens rustikke mørkebrune kant. Denne kant findes på alle KALTBACH oste.

Vores KALTBACH Maîtres (også kendt som KALTBACH grottemestre) er eksperter inden for osteraffinering. De sikrer, at ostene oplever de bedste forhold under modningsprocessen, og at de plejes ordentligt. Mestrene børster, salter og vender ostene med umådelig passion og tålmodighed. Det er ikke alle vine, som bliver bedre med opbevaring, og det samme er sandt for oste: Det er vigtigt at følge mavefornemmelsen, når det drejer sig om at bestemme, hvilke oste der skal vælges til raffinering i grotten, samt hvordan og hvornår de skal plejes igennem modningsprocessen.

Denne fornemmelse kan man ikke lære at have. Den udvikler sig naturligt efter års erfaring. At raffinere osten i vores grotte er en hemmelig teknik, som aldrig er blevet skrevet ned. Denne viden er blevet overleveret gennem flere generationer af grottemestre de sidste 20 år.


UDFORSK GROTTEN

Prisvindende kvalitetsoste

SE VORES PRODUKTER

KALTBACH oste byder på en uforlignelig smagsoplevelse.

Vi lagrer kun de bedste schweiziske oste i vores grotte. For at udvikle sin unikke smag skal osten bruge tid, et passende klima og enestående pleje. Dette er den eneste måde hvorpå, man kan sikre, at ostens smag lever op til KALTBACH mærket.

 

Vi er utroligt stolte af vores prisvindende oste såsom den klassiske KALTBACH Le Gruyère AOP og KALTBACH Emmentaler AOP.; Derudover tilbyder vi også unikke oste, såsom KALTBACH Ekstra Velsmagende og KALTBACH Cremet og Velsmagende,; samt vores sæsonbetonede produkter: KALTBACH Raclette og KALTBACH Fondue.


Produktoversigt

Besøg os

KALTBACH BESØGSCENTER

Vores moderne besøgscenter er direkte forbundet med KALTBACH grotterne. Her kan du opleve en verden af lækre specialiteter og finde ud af, hvordan vi producerer vores fantastiske oste. Delikatessen er fem meter lang og byder på så mange muligheder, at du umuligt kan undgå at lære vores produkter godt at kende. Kom gerne på besøg - vi glæder os allerede til at møde dig!


KONTAKT OS